Boksring / Kickboksring

Als je het over een boks of kickboks evenement hebt is er één onderdeel het allerbelangrijkste, DE RING! Onze boks- en kickboksring heeft een echte professionele uitstraling, met een afmeting van 7.8×7.8m en een touwmaat van 6x6m op een hoogte van 1 meter ziet dit er erg fraai uit. door een extra ruimte van 80cm buiten de ring kunnen fotografen en film mensen perfect hun werk uitvoeren, ook maakt dit het een stuk veiliger voor de vechters.

Eigen canvas en hoekkussens

Voor aankleding van uw event of gala, zorgen wij voor de mooiste doeken en hoekkussens voorzien van uw eigen logo`s en van uw sponsoren! Voor prijzen en meer neem gerust contact op.

MMA ring

Uniek in Nederland is onze MMA ring! Als basis is dit een boksring maar heeft aan de onderkant nog extra opstaande kooi van 50cm, ideaal als u een combinatie event geeft met meerdere disciplines.

Podia

Een podium huren: dat kunt u in diverse afmetingen, op basis van het Layher-vloersysteem. Hierdoor is het geen probleem om iedere hoogte te bouwen. Onze podiumverhuur voorziet ook in diverse toebehoren, zoals bijv. loading docks, trappen, ramps en reling.

Afdekvloeren

Afdekvloeren behoren ook tot de mogelijkheden bij Rent4Fight. Wilt u niet dat de vloer van uw sporthal beschadigd raakt tijdens een gala of ander evenement? Dan kan Rent4Fight u helpen bij leggen van een geschikte afdekvloer.

Licht en geluid

Verhuur van licht en geluid is bij ons ook een mogelijkheid. We werken samen met verschillende bedrijven en zoeken dan ook iets wat het beste past bij uw event.

Contact

Marconiweg 12E
3225 LV Hellevoetsluis
KVK nr.: 50071343

info@rent4fight.nl
06-23933877

Offerte

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!